Det är som vanligt i slutet av maj och början av juni, så mycket saker som händer. En stor sak för mig på mitt professionella plan, som jag inte brukar skriva om här på bloggen, är att jag blivit utnämnd till expert inom mitt område TCMS (Train Control Management System). Detta är något som jag är otroligt stolt och glad för och i torsdags anordnades en fest för nyutnämnda experter med middag och diplomutdelning, Det var jätteroligt att träffa nyutnämnda experter från andra siter i både Sverige, Danmark och Norge.

På fredag åkte vi till mamma över helgen för att hjälpa henne att städa ut garaget som hon skall säga upp. Städningen var snabbt gjort för mamma hade gjort ett bra förarbete och det räckte med en full släpvagn till återbruket sedan var vi klara och kunde njuta det vackra vädret från mammas fina terrass.

Väl hemma åkte vi ut till sommarhusen för att inspektera bryggbygget. Det börjar arta sig med grova plank som binder ihop gamla bryggan med nya, så nöjd.
men det är inte helt klart än, mer bilder kommer när det är helt klart.

Vilken sommar det har blivit allt blommar just nu och det är så vackert att fördas genom Sverige och se röda stugor, böljande fält och full blomning av hundkex, smörblommor, midsommarblomster, prästkragar… Det värst är väl att allt är överblommat till midsommar,
På väg ut ur vår lilla kanal, mer sommar än det här blir det inte för mig.

Mycket roligt som händer just nu
Märkt på:                        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Facebook
LinkedIn
Instagram