Vilken dag det blev idag, helt stilla ute på fjärden som gjort för en paddeltur. Så efter morgonkaffet som dracks på bryggan så drog vi på oss flytvästarna och styrde kosan mot Lilla Sandskär. Vi hade planerat för Almö Lindö runt och det blev det. Denna runda var ny för mig och i och med att man måste paddla rätt över fjärden långt från land så kan man bara göra denna turen när det är vindstilla eller väldigt lite vind. Idag var det helt vindstilla eller Bleke och vi fick en fantastisk runda. Jag vågar ju inte ta med mig kameran i kajaken så det får bli lite mobilbilder.

Halva vägen paddlad, Västerås i bakgrunden, Anders med hyrkajaken i förgrunden.

Torsdagsbuketten plockad det finns inte så mycket blommor kvar här ute på Ön längre, jag skrapade ihop det sista och knycket några rosor från rosbusken på framsidan. Och krukan är ju sommarens enda loppisfynd så här långt i alla fall.

En liten sneak peek på omklädda soffan, den blev bra trots att mönsterpassningen inte var helt ok, men det blev tillräckligt bra som Anders brukar säga.

Ikväll kommer Ola hit och det blir hämtmat, skönt att slippa laga mat någon dag i veckan.

Följ mig
Paddlade 12 kilometer idag
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *