Imorgon är det dags att börja jobba igen och det känns faktiskt helt ok. Kanske för att jag snart skall hämta en ny kontorsstol på Click and Connect på IKEA. Så himla smidigt när man vet vad man skall ha så bara man beställer på nätet och man får en tid då man kan hämta upp grejorna. Man slipper att gå in och trängas på IKEA och det är ju väldigt bra i pandemi-tider. Jag har ju tittat på en ny kontorsstol en längre tid, se r när jag planerade kontoret, och nu har jag äntligen kommit till skott. Anders får pengar från jobbet för att köpa kontorsmöbler till hemmakontoret och han har redan köpt sin kontorsstol, Långfjäll. Jag skall ha en likadan men med vit benställning.

Provade med Anders stol.

Stolen passar jättebra och med vit benställning tror jag det blir perfekt. Här kan du läsa mer om hur vi pimpade kontoret.

Det verkar som om det blir hemmakontor en bra bit in på hösten. En del tror att pandemin är slut och att man kan resa utomlands, ha stora fester, trängas på barer och restauranger, jag förstår inte……. Vi får hoppas att vaccineringen hjälper mot delta-varianten så vi inte får det som förra vintern, särskilt jobbigt för dem som jobbar i vården, de behöver lite lugn och ro efter all press som varit på sjukvården. Kanske är det så att Corona är något som vi får lära oss leva med, kanske blir det aldrig riktigt som förut när det gäller att resa, umgås i stora grupper, gå på konserter etc. På ett sätt tycker jag det är bra, särskilt när man tänker på allt resande med flyg runt hela världen, nu har vi ju både Corona och miljön att tänka på, kanske flyga blir värsta lyxen som man bara kan unna sig några gånger i livet, vem vet?
Mitt jobb har inte påverkats så mycket för vi jobbade globalt med Teams möten redan innan pandemin, det enda är att labbet endast nås via VPN men det fungerar bra ändå. Största problemet är att jag inte får komma ut på tåg och testa så mycket som jag skulle vilja så där har vi en draw back, och så saknar man ju den dagliga kontakten med kollegorna. Men jag trivs med hemmakontoret och mitt jobb har inte blivit påverkat av neddragningar eller permitteringar som tur är så jag är lyckligt lottad för jag vet att många har haft det tufft ekonomiskt. Så därför är jag extra glad för att gå tillbaka till jobbet imorgon fast jag vet att vi kommer att ha mycket att göra under hela September och Oktober, men så får det bli, nu har jag ialla fall en skön kontorsstol.

Imorgon är det dags för kontoret igen
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram