I somras planerade jag att göra om klädförvaringen i vår mini-hall i gamstugan, se här. Men det blev inte av jag prioriterade att hänga med ö-grannarna min sista semestervecka istället, smart och härligt val. Problemet med min planerade hallförvaringen var att jag var tvungen att bygga upp en innervägg så det var ett lite större projekt än jag skulle önskat, det kanske var därför det inte blev av. Men nu hittade jag en smart garderobslösning där man fäster förvaringen i stolpar och bredden när man kombinerade två sektioner är perfekt på centimetern för vår lilla hall, när händer det liksom.

När vi köpte huset var det faktiskt en liten hall när man steg in i huset, typ 1.3 x 1.3 meter men vi rev ned väggarna för att få en öppnare planlösning. Jag fixade en liten hylla med 4 krokar samt 3 korgar till förvaring och det har fått hänga med nu i snart 14 år.

Så här har jag planerat, en hyllsektion på 50 cm och en sektion för hängande kläder på 80 cm, 3 stolpar på 2 cm =136cm.

Och var hittar man då denna fantastiska garderobslösning? Jo på IKEA så klart Elvarli heter serien och ni hittar den här. På IKEA:s hemsida har de planeringsverktyg som jag använde för att sätta ihop min egenkombinerade garderob.

Och de här söta spånkorgarna från Söstrerne Grene för stå på hyllorna i nya garderoben, jag fick iden från min stilsäkra svägerska som hade köpt likadana till sin hytte.

Ja vi får se om jag får till det nu då, kanske ett vårprojekt i början av maj.

Öppen garderobslösning
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram