Anders har ärvt sin morfars stora passion att flytta på stora saker, idag stod flytt av liten stenkista på schemat. Vi packade vinschen plus 11 dahliaplantor och en styck gurkplanta i bilen och begav oss ut till sommarhusen.

Före

Efter, lite rakare blev den i alla fall….

Jag skrev ju om våra uteplatser vid sommarhuset här där jag beskrev Andersdäcket, här är en annan uteplats, Åsadäcket. Jag byggde däcket för 4 år sedan se  här och här.

Förra året ordnade vi räkfrossa med grannarna på Åsa däcket, det är bra att sitta här när det blåser nordan eller östan.

Jag planterade en fin lavendelhäck utmed ena sidan av däcket, byggde en låda som jag täckte invändigt med markväv och fyllde på sandig jord, se r, och det verkar som om lavendeln trivs alldeles utmärkt.

2019 åt vi midsommarlunchen här på Åsadäcket, och vi var tvungna att springa in när det började regna, kan det bli mer midsommar än det?

Läs mer om hur jag byggde trädäcket här.

Favoritsysselsättningen vinschning
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram