Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle ha en hel Dahliadjungel på terrassen när jag sådde min Dahliafrön i april, se här och här.

Jätteverbenan har också börjat ta sig efter allt regnandet, de behöver tydligen mycket vatten. Jag sopade bort en miljarder björkfrön från terrassen medan lika många singlade ned från björken…. Jag började ta in alla krukväxter från deras semester så nu ser det inte så sterilt ut inomhus längre, skönt.
Nästa år skall jag ha färre Dahlior, jag tänkte spara de knölar från de finaste blommorna som de här.

Vårat fina 50-talshus där Anders har målat panelen både uppe på balkongen utanför sovrummen och utanför vardagsrummet. Jag hade hoppats att vi kunde måla undersidan av balkongen men det är kanske inte försent än.

Jag hoppas att augusti och september bjuder på varma dagar så vi kan spendera fler timmar på terrassen det är ju så himla mysigt där. Häromdagen gick det förbi en dam som sade att hon tyckte att vi hade så fin uteplats men att hon aldrig såg att vi använde den. När man har ett sommarboende är man ju ofta där de fina dagarna , ett riktigt lyxproblem jag vet. Nu är det i alla fall städat därute så om tillfälle bjuds kan kan vi tillbringa tid på vår härliga terrass.

När man har en Dahliadjungel
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram