Vaknade klockan 6 men somnade om, vaknade igen klockan 8 och åkte direkt till ICA Maxi för att försöka göra all julhandel. Glömde listan i bilen, orkade inte hämta den, lyckades pricka in allt förutom, rödbetor , äpplen och apelsiner. Väl hemma kokade jag lite starkt kaffe och satte igång med Farmor Berits bröd, länk till receptet här. Urbanears högtalaren gick varm med Åsas Jullista 2022. Efter brödet gjorde jag norsk sillsallad, alltså ni måste bara göra den så god är den, sillsalladen är faktiskt det bästa på vårt julbord här hittar ni receptet. Här kommer ett gäng bilder från mobilen.
Man vet att det snart är jul är serveringsgången är städad.

Svärmors 30 år gamla recept på Kneip.
En ostylad bild på vår Electrolux hushållsmaskin som är 28 år men nästan som ny, vad nu det kan bero på.

Bröden blev väldigt bra i år, höga och fina, jag är nöjd.

En promenad i dagsljus längs med Mälaren hans också med, 11476 steg so far. Det var grått men vackert nere vid Lögastrand.

Idag fick jag mycket gjort
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram