När man har ont om garderober så är en knopplist perfekt att förvara fina sommarkläder på. Här hänger nu Anders fina sommarskjortor i ljusblått, morgonrock, årets midsommarklänning och min tunna ljusblåa skjorta som passar perfekt en varm sommardag som idag.

Idag är det skönt att vara här ute i sommarhuset för det fläktar skönt från Öster. Jag tog ett middagsdopp, nu känns det som om det är över 20 grader i Mälaren så då kan även jag bada…. Jag jobbade med öppen dörr och och svalkades av den sköna östanvinden, bästa stället för ett hemmakontor. Jag städade upp i sommarsovrummet innan Anders kom ut efter jobbet, satte in en fredagsbukett med prästkragar, finns det något mer somrigt?

Imorgon har vi arbetsdag här ute på ön för att göra fint inför midsommar, tänk snart är det midsommar nu blir det att skriva listor igen. Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, torsdagen används till att handla och förbereda inför midsommar. Det viktigaste för mig på midsommar är kransen, se här 2022, här 2021, här 2020 och här 2019.

Sommargarderoben på en knoppbräda
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram