Tillbaka på hemmakontoret i 3 veckor innan allt är flyttat från gamla till nya kontoret. 3 veckor är ok,
men man får lite flashbacks till covidtiden, se här och här.

Det är viktig att vara disciplinerad när man arbetar hemma, jag har en designerad arbetsplats där jag har bra kontorsmöbler och kan jobba ostört. När jag lämnar och stänger dörren till rummet då är man ledig, viktigt att inte ta jobbet med hem (aka till resten av huset).
Första bilden är tagen med min nya kamera och mitt gamla objektiv EFS 17-55mm, bilden under är tagen med ett fast 50mm objektiv som jag fick med nya kameran. Man kan se på bilden under att skärpedjupet är större med 50 mm objektivet som egentligen passar bättre för porträttbilder.

Sista bilden är tagen med gamla kameran och objektiv EFS 17-55mm.

Inget hemmakontor i sommarhuset just nu för det är sååå mycket mygg därute, våra grannar som haft stuga därute i 50 år säger att de inte upplevt något liknande. Vi får hoppas att det är en engångsföretelse.

Det är roligt med en ny kamera, jag tittar på Youtube-filmer för att lära mig mer. Många funktioner är likadana som på den gamla kameran men jag upplever den som mer ljuskänslig och lättare att få bra skärpa. Tydligen är den bättre på att fokusera på rörliga mål så det måste jag också pröva.

Då var man tillbaka här för några veckor.
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram