Under 2022 skrev jag 267 inlägg på bloggen det är drygt 5 inlägg per vecka. Flest inlägg gjorde jag i juni, september och december – väldigt bloggvänliga månader. I juni är det så mycket som händer med 6:e juni, olas födelsedag och midsommar och studenttider. I september blommade Dahliorna, nystart och val. Och december är ju högsäsong för en bloggare. I januari bloggade jag allra minst för det är min värsta månad som bloggare, dåligt ljus, trött efter jul och mycket på jobbet.

Jag tycker själv att bloggen, som nu är inne på sitt 14 e år, bara blir bättre, det är roligare att skriva och jag blir bättre på att fotografera. Jag vet inte var ideerna till mina inlägg kommer ifrån men jag försöker att tänka på saker som kan bli ett inlägg under dagen, jag bloggar bara på uppstuds, jag kan inte planera i förväg då jag måste ha inspiration för att skriva ett inlägg och inspiration går inte att planera. Jag försöker också verkligen att uppdatera i realtid – så mycket det bara går. Jag skriver om julaftonen redan på juldagen och bloggar om nyårsaftonen dagen därpå.

Det som slår mig när jag sammanställt mina topp 3 inlägg som var mest omtyckta på bloggen under 2022 – att det är så roligt att få feedback i form av kommentarer på bloggen. Jag godkänner de flesta kommentarerna för jag har väldigt snälla och trevliga bloggläsare. Tack till dig som följt mig under 2022, vare sig du läser för att underhållas, irriteras, tröstas eller förströs. Hoppas att du vill hänga med under 2023 också.
Vi börjar med mina topp 3 foton:
1:a blev såklart bild från Milos huvudstad Plaka med bästa gänget i Juli

På 2:a plats: Fotot är taget av Hanna när hon scoutade för miljöer att fota ett bröllop på.

Och på plats nummer 3: Vår bröllopsdag på Mälaren

Och så mina tre mest gillade inlägg:
Sömnen är viktig, hur skall jag göra för att sova bättre?
Ett inlägg om sömn och sömnskolan jag gick för den bästa Psykologen, Hanna min dotter såklart, läs mer om sömn  läs här och här,

Kransverkstad anno 2022
Ett inlägg om vår årliga kranstillverkning på midsommar.

Att tycka om sitt hem
Bilder från Villa Ormberget med länkar till sänggaveln är ett litet projekt jag gjorde se här.
Och TV-hörnan med de fina vägghyllorna som jag och Anders fixade till 2017 se här, och som jag fortfarande är väldigt nöjd med.

Mest besökare har jag under månaderna Maj-Oktober, ca 1600 besökare per dag.Nu måste jag bara ta mig ur min bloggdepp och komma igen med fotograferingen. Hör gärna av dig i kommentarsfältet vad du vill läsa mer av här inne på bloggen. Tack igen för det här året hoppas du hänger med mig in i 2023.

Januari är värsta månaden för mig som bloggare
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram