Eftersom jag är allergisk mot björkpollen brukar jag inte sätta påskriset i vatten. Det som är bra med detta är att riset går att återbruka som stöd till tulpanerna i min kära Savoyvas.

Savoyvasen som är ganska bred och fordrar mycket blommor för att fylla ut vasen, ett tips är att fylla upp med blåbärsris eller som idag ett återbrukat påskris. Jag är ju ingen florist utan mina blomsterarrangemang brukar bli så här lite wild and crazy….

Hade det inte varit så ruskigt och regnigt idag hade vi nog sjösatt båten och öppnat sommarhusen för säsongen. Men i stället blev det en brasa i öppna spisen, Ola kom över och åt fredagsmiddag med oss. Vi satsar på att sjösätta imorgon vid 9-tiden, vi har arbetsdag på Ön klockan 10. Om vädret blir ok kanske vi övernattar lördag till söndag, vi får se helt enkelt. Jag har köpt lampolja, såpa, fönsterputs och ljusblå färg till köksluckorna, bright skies se mitt inlägg här om färgen. Hur som helst skall det bli spännande att få komma ut och se hur det har gått med våra små hus, sista gången vi var där var 22 oktober, nästan 6 månader sedan så vi hoppas att allt är bra där ute…..

Återbruk av påskriset
Märkt på:                

2 reaktion på “Återbruk av påskriset

 • 2023-04-14 kl. 20:52
  Permalänk

  Ja rackarns vilken seg vår! Kändes ju som allt var på rätt väg men svinkallt idag. Hoppas allt väl på ön. Jag ska starta upp växthuset. Senare än vanligt.
  Trevlig helg!
  Annika

  • 2023-04-15 kl. 03:45
   Permalänk

   Hej Annika
   Lyllo dej som har växthus , lite avis på dej. 😀❤️. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram