Jag är lyckligt lottad som har ett sort hus med plats för ett eget hemmakontor. Trots att pandemin är över och vi har återvänt till våra kontor så tycker jag om att jobba hemifrån någon gång i veckan. Jag har kommit överens med min chef att jobba hemifrån en dag per vecka. Vi gick igenom hur min arbetsplats ser ut rent ergonomiskt för att i möjligaste mån undvika de vanligaste kontorsskadorna. Under pandemin uppdaterade jag kontoret med ny belysning, kontorsstol och nya vägghyllor. Härhär och här kan du se hur jag tänkte när jag fixade mitt hemmakontor.
Att ha ett rum som bara fungerar som kontor gör att man kan stänga dörren om sig när man jobbar och stänga dörren och lämna kontoret då man tar rast eller slutar för dagen. Det är viktigt att inte ta med sig jobbet hem.

När jag köpte kontorsstol var jag noga med att hitta en snygg, så det blev Långfjäll från IKEA.

Hyllorna har öppen planlösning så jag försöker ha fram saker jag använder ofta och grupperar för att få ett organiserat intryck.

Det här med Halloween har helt gått mig förbi, men jag sätter ut en plastpumpa med ljus i om det skulle komma några hemska typer och knacka på ikväll. Ja jag vet riktiga halloween är på tisdag….

Fredagsmys med hemmakontor
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram