IKEA:s papperskatalog har gått och blivit heldigital. Förr, innan internets tid, var det årets happening när IKEA-katalogen damp ner i brevlådan. I höstas meddelade IKEA att de lägger ned den fysiska katalogen. Jag saknar inte den riktiga katalogen alls faktiskt, jag har använt den digitala katalogen säkert ett decennium och det kändes inte hållbart att IKEA skickade ut en papperskatalog till alla Sveriges invånare.
Jag bläddrade, klickade, mig igenom IKEA:s katalog för 2021 och hittade lite saker som inspirerade mig.

Det här gick jag igång på för det påminner mig om mitt sommarhus med vitmålad panel.
Och i sommar skall jag köpa en ny soffa till sommarhuset, istället för min hembyggda soffa, se här, här och här.

Soffan Söderhamn har jag tittat länge på och den skulle passa perfekt i Andersstugan.
Bilden nedan inspirerade mig med soffan, snygg matta och sittpuffen i rotting.

Och så kan det hända att jag tar ett omtag med dubbelsängen i vårt lilla “master bedroom” i Gamstugan. Smart med nattduksbordet bakom sänggaveln. Jag funderar på att köpa den här billiga sängstommen och måla den i ljusblått. Se här och här hur jag jobbade med sovrummet i sommar.

Rotting verkar vara populärt fortfarande. Kuddfodralen skall jag klicka hem till hösten, jag hörde att brunt blir stort i höst.

Panel på väggarna, såååå snyggt jag bara måste få till en panelvägg här hemma.

En ny kontorsstol står också högt på listan.

Nu skall jag städa mitt kontor, det är så dammigt och det behövs en ordentlig rengörning.

Följ mig
IKEA-katalogen 2021
Märkt på: